Performance - Personlig træning - Behandling - Coaching

Referencer


Jesper Koch – Kok, medejer af Kocherier

Om massage, akupunktur, kostvejledning og  personlig træning:

…”Kenneth leverer den perfekte løsning for mig, hvor der bliver taget hånd om ernæring og motion, samtidig med perfekt personlig træning. Det er dejligt, at der bliver taget hånd om “ens egen” krop, så man ikke bare er et nummer i rækken.

Jeg har prøvet mange kure og diæter, men først nu er der bonus og ekstra overskud i hverdagen. Kenneth Dybdahl har formået at få træning og kost ind som en naturlig ting i min hverdag.

- Kenneths “multi-hus” har gjort det muligt for mig at opnå mine mål med motion og velvære. Hans høje uddannelse gør, at hans koncept er troværdigt og fungerer perfekt!”…


___________________________________________________

Jesper Færch – Elite inline speed skater

Om fysiurgisk massage & træning:

…”Kenneth holder min krop klar til de vigtige konkurrencer og forebygger skader i træningsperioderne. Jeg har modtaget fysiurgisk massage af Kenneth i mange år og sætter umådelig stor pris på hans faglige kompetence og viden om musklers funktion.

Kenneth har massiv viden om træning, træningsmetoder, kost og optimering af kosten. Jeg nyder min sparring med Kenneth, og han er altid oppe på beatet, så jeg kan få en god snak om de sidste nye træningsmetoder/træningsredskaber, og få demonstreret dem i hans “multi-rum”.

Derudover er Kenneth en sympatisk person med god empati som er nem at tale med og han er en del af mit totale setup omkring at vinde medaljer til VM & EM i 2013/2014.”…


_____________________________________________________

Bjarne Rasmussen - "Rasser" - Racerkører.

Om personlig træning og behandling/genoptræning:

..."Har haft fornøjelsen og gå til træning hos KPerformance de sidste godt 3 måneder.

Jeg er kommet rigtig langt, og kan varmt anbefale Kenneth.

Jeg er i gang med at træne mig op til at køre motorløb på topplan i 2015, og Kenneth har strikket et program sammen til mig, som jeg træner hårdt for.

Jeg har været så uheldig at jeg midt under dette forløb pådrog mig en diskusprolaps.

Kenneth har på absolut fornemmeste vis fået mig igennem genoptræning op på fuld styrke igen, på under 6 uger. Helt fantastisk "...


____________________________________________________

Bent C. Christensen, Direktør.

Om  personlig træning og kostvejledning:

..."Tak til Kenneth for store resultater. Mindre vægt, mere muskel, bedre kondition, yngre krop og længere levetid. Og så var det samtidig sjov træning, gode dialoger og mulighed for at kunne leve et godt liv ved siden af så man ikke blev fanatisk. Kan anbefales på det ypperste."...


____________________________________________________

Lars Ole Nauta,  Direktør.

Om peronlig træning:

..."Efter en lang periode uden sport og med masser af arbejde, var det nødvendig at jeg begyndte at tage vare på mig selv. Jeg har kendt Kenneth i mange år og vidste at han altid har haft en kærlighed for fysisktræning, så da vi tilfældigt mødtes faldt snakken hurtigt på dette emne og i løbet af kort tid havde jeg besluttet at jeg ville igang med Kenneth som personlig træner. Vi har nu været igang i 1,5 mdr og der er allerede sket meget synlige forbedringer og jeg har får det markant bedre. Kenneth er rigtig god som træner, god til at varierer træningen, så presset flytter sig fra område til område, samtidig med at presset langsom øges. Jeg kan kun anbefale Kenneth til andre, han ved hvad han gør."...

____________________________________________________

Lone Vesterby,  Skolelærer.

Kære alle Jeg vil lige benytte muligheden for her på siden at give Kenneth mine varmeste anbefalinger. Han har trænet mig i et par år efterhånden, og jeg kan takke ham for, at jeg stadig den dag i dag træner regelmæssigt. Han møder mig hver gang med et godt humør, og han er yderst professionel i sin måde at træne mig på. Derudover er han også god at snakke med om de positive og negative udfordringer, som livet fører med sig, og er der ømme muskler giver han også en gang helbredende massage. Kort sagt: Han er blevet en rigtig god ven, som jeg ikke ser privat. :-) Mangler I en professionel, empatisk, humoristisk og effektiv træner, coach eller massør, så er Kenneth helt klart manden.


____________________________________________________

Winnie Kruse, Head Of E-commerce 

Efter en (alt for) lang periode, hvor jeg havde nedprioriteret træning til fordel for arbejdet, valgte jeg for ca. et halvt år siden, at give mig selv en personlig træner og valget faldt på KPerformance. 

Mit ønske til Kenneth var ‘en sundere og stærkere krop’ og i min verden, var det blot et spørgsmål om muskelopbygning og toning. 

Hvad jeg ikke vidste var, at et forløb hos Kenneth er SÅ meget mere. 

Kenneth fokusere på ‘det hele menneske’ og igennem det sidste halve år, har han udviklet sig til at være en ‘multikunstner’ i mit liv og har indtil nu både været min træner, sparringspartner, coach og behandler. 

Når man træner hos Kenneth, er der aldrig 2 træningspas der er ens, men de er altid understøttet af god musik og Kenneth’s positive mind-set og uanset hvor træt eller presset jeg har følt mig, når jeg er kørt til træning, er jeg altid kørt derfra glad og fyldt med energi. 

Jeg betragter mine timer hos Kenneth som en gave til mig selv og kan kun anbefale andre at gøre det samme .. giv dig selv den gave.